Over SCL massage

Ik ben Stephanie van Zwieten van SCL massage. Als masseuse bied ik professionele ontspanningsmassages vanuit praktijk aan huis.  Op kleinschalige, persoonlijke wijze geef ik u de ruimte de boel even de boel te laten. Zo kunt u de positieve invloed die massage heeft op lichaam en geest optimaal ervaren. Massage bij u aan huis kan ook, lees hier meer over.

Bij SCL massage wordt met natuurlijke massageoliën van zuivere kwaliteit gemasseerd, welke ook geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Er worden geen erotische massages gegeven. Seksueel getinte opmerkingen of handelingen worden niet op prijs gesteld. U wordt dan verzocht de praktijk te verlaten.


NIEUWS

Uit InfoMail – januari 2018

ACTIE: heerlijke warme hotstone massage

Het is guur en koud weer buiten. Heerlijk ontspannen met een warme hotstone massage is een aanrader.

Actie t/m 21 maart 2018: 45 minuten hotstone massage van € 42,50 voor € 37,50.

De warme stenen in combinatie met de massage een verwennerij op zich!

De basalt stenen worden eerst in water opgewarmd tot een ideale temperatuur van ongeveer 50 graden tot 60 graden. Eerst worden de stenen op je lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. Door de stenen op specifieke plaatsen te leggen, kan het warmte-effect ook doelgericht toegepast worden, bijvoorbeeld op koude plekken of plekken die aandacht nodig hebben. Vervolgens worden de stenen verwijderd en wordt het opgewarmde deel van je lichaam gemasseerd. Er wordt afwisselend met of zonder stenen gemasseerd, waarbij er lange, rustige en cirkelvormige strijkingen gebruikt worden.
Effect van de hotstone massage:
– diepe ontspanning van het lichaam
– stressvermindering
– verbeterde doorbloeding
– verbeterde stofwisseling
– ondersteunt de lymfedoorstroming
– vermindering van pijn, zoals bij reuma, artrose en fybromyalgie
– verbetering van de mobiliteit (warm)
– ontspanning van stijve spieren
– hotstone massage is bovenal een weldaad om van te genieten!

Uit InfoMail – Juni 2016

Druivenpittenolie als huidverzorging

Druivenpittenolie is ideaal om uitwendig te gebruiken. Er zitten antioxidanten in die de huid verzorgen en ervoor zorgen dat het huidverourderingsproces minder snel gaat. Druivenpittenolie heeft een perfecte dichtheid om het te gebruiken als massageolie. Verder stimuleerd druivenpittenolie de celopbouw, zodat je huid zachter en soeper wordt.

SCL massage maakt gebruik van druivenpittenolie.

Nieuw! Rug scrubmassage
Geniet van een verkwikkende rug scrub behandeling. Door de effectieve werking van de scrub voelt het erg verkwikkend. Voel daarna de laatste spanning wegvloeien… als je rug wordt gereinigd met warme doekjes. En kom in een oase van rust als jouw huid wordt gemasseerd met een etherische ontspannende massage olie.

Eerst scrub ik je rug en daarna krijg je een zijde zachte warme oliemassage.

Tarief: 30 minuten voor € 30,00


Uit InfoMail – September 2015

‘Wensboom’ bij SCL massage

Schermafbeelding 2015-09-02 om 21.57.40


  


Evenementen

Heeft u een vrijgezellendag, vriendinnen-avond of Ladies Night te organiseren? Of bent u op zoek naar de juiste invulling voor een brainstormsessie, personeelsuitje of bedrijfsdag.

SCL massage kan in samenwerking met een aantal partners een programma aanbieden.

Lees hier meer over evenementen.


Afspraak maken?

Meer weten over massage of voor het maken van een afspraak bel 06 – 24 12 76 61 of mail info@sclmassage.nl

Wanneer ik aan het masseren ben om of andere redenen de telefoon niet op kan nemen, laat u dan uw naam en nummer achter op mijn voicemail. Ik bel u zo snel mogelijk terug.

Ook vindbaar via massage-info.nl

logodef-cmyk
SCL massage
Anemoonstraat 44
(2e verdieping)
3434 JD  Nieuwegein
T 06 – 24 12 76 61
KvK: 53876873